събота, 19 юни 2010 г.

Климатикът като лукс

Климатичната инсталация е една система, която въвежда студен въздух в гореща пространство, за да я направи по-удобни. Климатик обикновено се използва, когато температурите са над 70 градуса. Той се използва в коли, къщи, офиси, магазини, ресторанти и други домашни удобства. За разлика от топлина, климатик се смята за лукс, и е възможно да отида без него. Топлината се счита за необходимост и всички домове трябва да го има. Когато топлината предупреждения съществуват, обаче, липсата на климатик, могат да представляват проблем за много възрастни хора, които могат да живеят при по-големи жилища тухла. Без климатик, тези видове жилища буквално се превърне в пещ при определена температура и може да предизвика смърт.

Алтернативи на климатици са фенове, електрически или ръчни, или отворени прозорци. Климатик се използва предимно през лятото, когато температурите са високи. Затова електрически сметки обикновено са по-високи през летните месеци. Много електрически компании предлагат бюджета на сметките, което балансът на високи и ниски сметки в постоянна месечна вноска. Бюджетът за фактуриране се основава на използване и могат постепенно да се увеличават с времето като използване върви нагоре.


Има два вида климатици, които се използват предимно в домове. Прозорец стил звена са разположени в прозореца. Прозорецът климатик главно охлажда помещението, че те са поставени инча По-скъпите единици може да изстине повече от околните стаи. Прозорецът на климатици работят на електроенергия. Те са поставени на прозорците, защото топлината в помещението се предава навън и замениха със студен въздух, идващи инча Алтернативи на прозореца климатици са балсам стена на въздуха, които не трябва да бъдат поставени в един прозорец. Прозорецът единици са по-често при по-големи жилища.

снимки от:
nu2jie.com
snukes.wordpress.com
Статия от:
ezinearticles

Няма коментари:

Публикуване на коментар