понеделник, 21 юни 2010 г.

Климатиците като лукс 2

Ново строителство обикновено е с централна климатизация построен инча централна климатизация работи на въздуха през цялата къща с действителните единица, намиращи се извън. Термостат контролира температурата на къщата. По-стари термостати трябва да се променят ръчно до желаната температура. По-нови термостати са програмируеми. Настройки на температурата може да бъде програмирана да се промени в определени часове на деня. Това може да помогне да намалите електрически сметки, като позволи на къща, да бъде топло, когато къщата е празна. Работещи централна климатизация използва много електричество, но то обикновено е по-енергийно ефективни от климатик прозореца на въздуха. Много големи жилища използва или прозорец единици или нямат климатик изобщо.

Климатикът е на разположение в повечето от новите автомобили, както и днес. В крайна топлина, климатик предвижда значителен комфорт на една дълга езда кола. В вагони, без климатик, може да хвърли прозорец надолу, за да вятър удар инча вятър, обаче, не е толкова удобно, и могат да бъдат шумни, особено ако шофиране по магистрала. След известен период от време, климатик може да не работи, както добре. Понякога презареждане на фреон газ ще помогне за подобряване на резултатите. Други времена, климатик може да се наложи по-широко скъп ремонт. Много хора пъти ще предпочетат да не определя климатик в колата, когато цената надхвърля остатъчната стойност на автомобила.
С новата технология идва с подобрения Климатични системи. С течение на времето, климатици ще станат по-енергийно ефективни.

източкник: ezinearticles




Няма коментари:

Публикуване на коментар